Mrt

Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Lokman Hekim MTAL koordinesinde düzenlenen "Türk'ün Sesi Çanakkale" konulu şiir yarışmasında okulumuz 10/A sınıfı öğrencimiz Sıdıka Nur GÜMÜŞBAŞ 3.olmuştur.Danışman Öğretmenimiz Hakan BAĞCIVAN ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okul Tanıtımı İçin Doç.Dr.Abdullatif ŞENER Ortaokulu'na 11/03/2020 Çarşamba günü ziyaret gerçekleştirdik.Sağlık Hizmetleri Hocamız İrem Asel KILIÇ ve öğrencilerimiz ziyaret esnasında okulumuzla ilgili bilgilendirmelerde bulunarak öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar.

Mrt

Okulumuz 11/A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Şehitlerimizi anma programını 10/03/2020 Salı günü gerçekleştirdik.Programda tüm şehitlerimiz için Kuran -ı Kerim okundu.Öğrencilerimizden Sümeyye KAYIRAN kendi yazdığı şiiri okudu.Programda oldukça duygusal anların yaşanmasına vesile oldukları için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Seher DOĞAN Hocamızın 2.çocukları dünyaya gelmiştir.Lokman Hekim Ailesi olarak göz aydınlığı diliyor, Allah'tan hayırlı, uzun ömürlü olması temennisinde bulunuyoruz.

Mrt

11/A sınıfı Rehber Öğretmeni Cihan KOÇ tarafından öğrencilerimizle birarada olmak ve genel değerlendirmelerde bulunmak amacıyla yemekli programda biraraya geldiler.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Süleyman ERDOĞAN yönetiminde Sağlıklı Gelişim Fiziksel Aktivite etkinlikleri hafta içi devam ediyor.

Mrt

sağlık Hizmetleri Öğretmenlerimiz ve 12.sınıf öğrencilerimiz Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor Mart etkinliğini gerçekleştirdiler.Aile ziyaretinde hastamızın tansiyon ve şeker ölçümleri yapılarak gerekli bilgilendirmeler de yapıldı.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Hande KILIÇ tarafından 18-19/03/2020 tarihlerinde 10.ve 11.sınıf öğrencilerimize Mesleki Hedef Belirleme semineri verildi.

Mrt

Okulumuzda İdlip kentinde şehit düşen kahraman askerlerimiz için dua edildi.Şehitlerimize Allah'tan rahmet,yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Ailelerimize sabrı cemil niyaz ediyoruz.Öğrencilerimiz de okulumuzda hatmi şerif başlatarak kahraman ordumuza destek oldular.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası münasebetiyle okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.

Mrt

Öğretmenler kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 10/A sınıfı öğrencimiz Kağan BORAN Şubat ayının örnek öğrencisi seçilmiştir.Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz Sağlık Hizmetleri öğretmenleri Orhan Gazi YILDIZ,Duygu YILMAZ ve Fatma DOĞAN tarafından Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin tamamına  Beslenme Dostu ve Obezite konulu seminer düzenlediler.Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Vergi Bilincini geliştirmek amaçlı EBA'da yer alan vergi konulu video  9.,10.ve 11.sınıf öğrencilerimize izlettirildi.

Şbt

Okulumuz ilçemizde bulunan Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu'na Temizlik ve Hijyen konulu seminer düzenledi.Okulumuz Sağlık Hizmetleri Öğretmeni İrem Asel Kılıç ve görevli öğrencilerimiz ortaokul öğrencilerine yapmış olduğu seminerle sağlıklı yaşam konusunda neler yapmalıyız hususunda yardımcı oldular.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı başta Okul Müdürümüz Hikmet ÖZMEN'e  ve okul yönetimine ,öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü tarafından koordine edilen münazara etkinliği 25/02/2020 Salı günü okulumuz çok amaçlı salonunda gerçeklkeştirildi.Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hakan BAĞCIVAN programda "Sevgi saygıyı doğurur." ve "Saygı sevgiyi doğurur." münazara konusunda 11.sınıflarımız güzel bir çalışma yapmışlardır.Emeği geçen herkese ve özellikle görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz dedi.