SİVAS / ŞARKIŞLA - Şarkışla Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem YURT okulumuza nezaket ziyaretinde bulundu.Öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımızla biraraya gelen Müdürümüz fikir alış verişinde bulundu.Kendilerine bu nazik ziyaret için teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Kız ve Erkek Voleybol Takımı 09.05.2022 Pazartesi günü başlayan ve 2 hafta süren karşılaşmalarda

KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ 2.

ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZ 3.

olmuşlardır.Takım oyuncularımızı ve seyircilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2021/2022 Eğitim Öğretim yılında da daha önceki yıllarda yapıldığı gibi ayın öğrenci seçimi çalışmamız devam etmektedir.Ekim ayı örnek öğrencimiz 11/C sınıfı 114 No'lu Mehmet TÜRKYILMAZ seçilmiştir.Öğrencimiz törende Başarı Belgesi ve  çeşitli hediyeler takdim edilmiştir.Başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Okul Müdürümüz Talip BARUT açılış konuşmasında  2021/2022 Eğitim-Öğretim yılının  tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimiz için  sağlık ve huzur içerisinde geçmesi temennnisinde bulundu.

Ara

Sivas Valiliği ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğün'ce 12.sınıf öğrencilerimize verilmek üzere hazırlanan TYT soru bankalarının dağıtımına başladık.Emeği geçen Sivas Valimiz Sayın Saih AYHAN Beyefendiye,Sivas İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI Bey'e ve şarkışla İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet ERDEM Bey'e teşekkürlerimizi sunarız.Öğrencilerimize  sınavlarda başarılar dilerken onlara her daim yardımcı olacağımızı belirtiyoruz.

Kas

Yapılan incelemeler sonucunda "Okulum Temiz"belgesini almaya hak kazandık.Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ağu

2020 YKS sonuçlarına göre bu yıl mezun olan ve sınava giren 54 öğrencimizden 5 öğrencimiz Lisans ve 30 öğrencimiz Ön Lisans kazandılar.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder üniversite yaşamlarında başarılar dileriz.

Ağu

2019 ve 2020 yıllarında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden 14 tanesi Cumhuriyet Üniversitesi'nde Sağlık Hizmetleri alanında işe başladılar.Sınavsız  olarak ataması yapılan öğrencilerimize hayırlı olsun temennisinde bulunuyor,iş hayatında kolaylıklar diliyoruz.

Mrt

Ülkemizin her engeli aşmasında Şarkışla Lokman Hekim ailesi olarak üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız ve Sağlık Hizmetleri noktasında her zamankinden daha çok hazırız.Allah birliğimizi ve bütünlüğümüzü daim etsin inşallah.

Mrt

23 Mart 2020 Uzaktan Eğitim olarak derslerin televizyonda anlatımı noktasında öğrencilerimizin ders programlarını istifadelerine sunuyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferimiz'in 105.yıldönümünde  tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyoruz.

Mrt

Tüm öğrencilerimizin  derslerine ulaşabilecekleri her türlü doküman için yardımcı olacak eğitim sitesi EBA'dan öğretmen,veli ve öğrencilerimizin istifade etmelerini temenni ediyoruz.Okul idaresi ve öğretmenlerimiz olarak her zaman siz değerli öğrencilerimize yardımcı olma noktasında yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyor,Allah'tan birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisinde bulunuyoruz.

Mrt

Okulumuzda Ücretli öğretmen olarak görev yapan Fizik Öğretmenimiz İsmail AKER ve  Matematik Öğretmenimiz Fazlı ÇINAR'ın  öğretmen atamaları yapılmıştır.Kendilerine yeni görev yerlerinde hayırlı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

Mrt

Sivas Valiliğimiz tarafından koordine edilen Yıldız Dağı kayak eğitimi için okulumuz öğrencileri Sivas'ta konakladılar.Burada kayak eğitimi alan öğrencilerimiz aynı zamanda değerler eğitimi kapsamında  Sabırlı ve Çalışkan Olmak konusunda eğitim aldılar.Bu eğitimi düzenleyen Sivas Valiliğimize,İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü kapsamında okulumuzdaki programın ardından ilçe programına katıldık.