Şarkışla Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KANDEMİR MAH. İSTASYON CAD. NO 57/1 İÇ KAPI NO ŞARKIŞLA / SİVAS
Vizyon
ViZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları rehberliğinde: dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek bilim ve teknolojiyi kullanabilen, sorunlara alternatif çözümler üretebilen, mesleki kalifiye elemanlar yetiştiren, kaliteli eğitimiyle tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
MiSYONUMUZ Öğrencilerimizin;  Milli ve manevi değerlere bağlı birey olarak yetişebilmelerini  Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını,  Mesleki açıdan kendini geliştirmiş ve yetkin, kalifiye olabilecek bireyler olmalarını ve meslek etiği kazanmalarını,  Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını,  Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini,  Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,  Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,  Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,  Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Gündüzlü ve tekli öğretim
Ders Başlama Saati: 08:15 Ders Bitiş Saati: 17:00
Merkezde
Okulumuza servisle öğretmen ve öğrenciler gelmektedir.
İlçemiz yaklaşık 26 bin nüfuslu bir ilçedir.
1 Km.