Etiket Sonuçları: Söyleşi

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzdan mezun olduktan sonra üniversite eğitimini tamamlayan ve Şarkışla Devlet Hastanesinde hemşire olarak çalışan Kübra Nur Özkan, öğrencilerimize hemşirelik ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi . Öğrencilerimize meslek tecrübelerini paylaşan ve onların sorunlarına içtenlikle cevap veren Kübra Nur Özkan'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni M. Akif TÜRKEŞ tarafından organize edilen Tubitak Bilim söyleşileri 25/10/2023 tarihinde saat 14.00'de Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Söyleşi Cumhuriyet Üniversitesi Çevre Mühendisi Prof. Dr. Ülker Aslı GÜLER tarafından gerçekleştirildi. Prof. Dr. Ülker Aslı GÜLER günümüz açısından önemli olan Küresel ısınma, karbon ayak izi ve iklim değişikliği ile ilgili sunumunu yaptıktan sonra öğrencilerimiz tarafından sorulan soruları cevaplandırdı. Söyleşi sonunda okul müdürümüz Talip BARUT tarafından konuşmacıya ve proje yürütücüsü M. Akif ERSOY'a plaket takdim edildi.